• darkblurbg

In mijn exclusieve, zakelijke fotoreportage belicht ik de mens(en) achter het bedrijf. Dit doe ik op een creatieve, bijna kunstzinnige manier en op een bijzondere locatie. Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke aspect in mijn zakelijke foto's en maak dus foto’s van jouw bedrijfsleven met een zeer persoonlijke touch.

Jouw persoonlijkheid en passie

Als jij de uitdaging aandurft dan plannen we een persoonlijk gesprek. We bespreken uitvoerig waar jij voor staat, wat jouw rol is binnen het bedrijf en wat jouw toekomstdoel is. Vervolgens gaan mijn raderen draaien en zoek ik een geschikte locatie waar jouw persoonlijkheid en passie volledig tot zijn recht komen.

Locatie en ideeën

Enthousiast ga ik alvast naar een locatie toe om ter plekke ideeën op te doen. Daarna spreken we er af en haal ik alles uit de kast om er een waanzinnig mooie fotoreportage van te maken. Er komt veel kijken bij een dergelijke reportage buiten. Ik moet rekening houden met factoren als lichtinval, achtergrondkleuren, ruimtewerking en toevallige passanten. Het is ook altijd even zoeken naar de juiste compositie. Natuurlijk overleg ik mijn locatieplannen en ideeën altijd met jou.

Symbolische zakelijke foto's

Ondernemers, managers en directeuren stappen volledig blanco in mijn zakelijke fotoreportage en zijn blij verrast over de locatie en het eindresultaat. Mijn ideeën zijn vaak symbolisch van opzet. Zo fotografeerde ik bijvoorbeeld een golfer golvend op een autoweg en een organisatieverbinder op het NS station van Zwolle.
Ook vind ik het bijzonder fraai om iemands betrokkenheid met de natuur in mooi stilstaand beeld te ‘vangen’.

Op al mijn zakelijke foto‘s heb ik veel enthousiaste reacties ontvangen. Bekijk gerust een aantal voorbeelden in mijn portfolio.

Mijn zakelijke foto's zijn vernieuwend en eens heel wat anders dan de reguliere bedrijfsreportage

Neem contact op