• darkblurbg

Op één van de mooiste dagen in je leven wil je zorgeloos genieten en je niet druk maken over de fotografie. Het ophalen van de bruid, de ceremonie, de emotie en de eerste kus, ik leg alle belangrijke momenten van jullie dag haarscherp vast. Ook zoom ik in op alle mooie details, zoals het bruidsboeket en de trouwringen. Onopvallend begeef ik mij tussen jullie familie en vrienden en ‘vang’ met mijn camera de mooiste gebeurtenissen.

Voorafgaand aan de trouwdag nemen we in een persoonlijk gesprek stap voor stap jullie dag door. Samen bepreken we jullie persoonlijke wensen en ideeën. Ik denk graag met jullie mee en zal jullie wijzen op de vele mogelijkheden. Al heel wat bruidsparen heb ik enthousiast gemaakt met wat er allemaal kan. Qua locatie, kleur en belichting is er vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken.

Binnen een aantal weken na de trouwdag ontvangen jullie van mij een prachtig trouwboek, twee ouderboekjes en een USB-stick met alle foto’s van de dag in hoge resolutie. Jullie kunnen dus zelf heel makkelijk foto’s bijbestellen en uitdelen.

Graag maak ik ook foto’s op jullie bruiloftsfeest. Voor een scherpe meerprijs maak ik uitzinnig leuke foto’s van een bruisende feestavond.

Bij tarieven kunnen jullie lezen wat mijn waardevolle trouwfotoreportage kost.

Bekijk gerust een aantal trouwreportages in mijn portfolio