• darkblurbg

Vol enthousiasme en met een scherp oog voor detail leg ik de mooiste momenten in het leven van mensen voor altijd vast. Fotografie is voor mij het mooiste vak dat bestaat.
Als professioneel fotograaf uit Zwolle cross ik het hele land door. Met Hans van Voorst Fotografie heb ik in de afgelopen zes jaar vele romantische trouwreportages, professionele studioreportages en onvergetelijke fotoshoots geschoten.

Foto’s met karakter

Elke situatie en elk mens is anders. Gelukkig wel. Ik bedenk vaak ter plaatse wat een mooie foto maakt. Uit een foto moet je de sfeer kunnen proeven, de persoonlijkheid van iemand kunnen zien of de band tussen mensen kunnen voelen. Een zorgvuldig gekozen compositie, een beetje spelen met de lichtval, ik zorg ervoor dat foto’s een geheel eigen karakter krijgen.

Met mijn ervaring en enthousiasme zorg ik ervoor dat jij die mooie foto’s of die verrassende reportage krijgt waar je naar op zoek was. Ik leg jouw herinneringen namelijk op de mooist mogelijke manier vast. Hiermee stijg ik ver uit boven de standaard foto’s. Als fotograaf uit Zwolle kom ik op de meest mooie plekken in Nederland en maak ik veel bijzondere dingen mee. 

Creatief en transparant werken

Ik vind het heerlijk om bij reportages mijn creativiteit de vrije loop te laten, waardoor er bijzondere foto’s uitkomen. Door mijn camera kijk ik voortdurend naar hoe ik een model of scène nog mooier kan laten uitkomen.
Ook geniet ik van het contact met mensen en hun enthousiasme als zij de resultaten van mijn werk zien. Tussentijds mogen ze de foto’s op mijn camera bekijken en zeggen wat ze er van vinden. Het is fantastisch om samen enthousiast te worden van fotomomenten waar je ook samen aan gewerkt hebt. 

Alle foto’s op USB-stick of via WeTransfer

Wat mij onderscheidt van de meeste andere fotografen, is dat je altijd alle gemaakte foto’s op een USB-stick krijgt of verzonden via We-Transfer. Je ontvangt dus alle gemaakte foto’s en hoeft ze dus niet bij te bestellen. Bij andere fotografen is een fotosessie vaak wat goedkoper, maar moet je elke losse foto wel duur betalen.

Als bevlogen fotograaf uit Zwolle leg ik jouw herinneringen op de mooiste en meest creatieve manier vast

Neem contact op