• darkblurbg

Omdat ik zoveel passie voor fotografie heb, geef ik ook fotografie workshops. Naast de workshop basisfotografie geef ik seizoensgebonden workshops en de workshop nachtfotografie. Ik leer jou graag de kneepjes van het fotografie vak en zo mooie foto’s maken. Samen, in een groep van maximaal acht personen gaan we tijdens de workshops op locatie unieke foto’s schieten. Foto’s waar je mee thuis kunt komen.

Workshop Basisfotografie in Zwolle 

Tijdens de workshop Basisfotografie leer ik je de basis van het fotograferen. Behalve de basis leer ik je ook kijken met het oog van een professional. Zaken als belichting, diafragma, sluitertijd en compositie zijn na afloop geen geheimen meer voor jou.

Je kunt je eigen digitale camera meenemen naar de workshop. Belangrijk is wel dat je op je camera de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen.
Tijdens de workshop duiken we in de theorie om vervolgens veel dingen uit te proberen. Fotograferen is namelijk vooral veel proberen.

Je kan de workshop ook op een zaterdag of op een avond volgen.

Kijk voor de kosten van deze workshop bij tarieven.

 

Data:  zaterdag 10 maart 2018

          zaterdag 17 maart 2018

 

Mooie foto's maken in mijn seizoensworkshop

Afgelopen herfst vormden de bossen bij Landgoed De Horte (Dalfsen) een prachtig kleurenpallet. In een groep van acht personen maakten we een tocht en zetten veel herfstnatuur en paddenstoelen op de foto.
Tijdens onze tocht bespraken we onderwerpen als compositie, scherptediepte en achtergrond onscherpte. De nadruk lag vooral op het zelf doen, waarbij de deelnemers werden geholpen met al hun vragen.

Komend voorjaar zal ik weer een seizoensworkshop organiseren. Om deel te kunnen nemen aan deze workshop dien je in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of compactcamera waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Twijfel je of je camera geschikt is? Neem dan contact met me op.
Mocht je een macro objectief en/of een statief hebben, neem dit dan ook mee.

De volgende datum voor mijn seizoensworkshop volgt zo spoedig mogelijk. Kijk voor de kosten alvast bij tarieven.

 

Data:  nog niet bepaald.

 

Workshop nachtfotografie in Zwolle

Fotograferen in het donker levert prachtige en vaak verrassende foto's op. Met een groep van maximaal 8 personen gaan we in het donker op twee verschillende locaties in Zwolle nachtfoto's maken. In de workshop leer ik je alle de tips en tricks van het nacht fotograferen.

Net als bij de seizoensworkshop is het ook bij deze workshop van belang dat je een spiegelreflexcamera, een systeemcamera of compactcamera hebt waarbij je de sluitertijd en het diafragma handmatig kunt instellen. Twijfel je of je camera geschikt is? Neem dan contact met me op.

Bij deze workshop heb je ook een statief nodig. Heb je geen statief en wil je wel graag deelnemen? Ik heb een beperkt aantal statieven te leen. Reserveer er snel één via het contactformulier.  

Een draadontspanner of afstandsbediening is geen vereiste voor deze workshop, maar als je die al hebt, is het zeker aan te raden om deze mee te nemen.

Deze workshop geef ik tussen 19.00 uur en 21.15 uur. Kijk voor de volgende data en kosten bij tarieven.

 

Data:  woensdagavond 7 maart 2018 

          woensdagavond 14 maart 2018

 

Cursus Photoshop Elements en Adobe Light Room

Om foto’s net dat beetje extra te geven, kan het soms handig zijn om ze te bewerken. Op aanvraag verzorg ik ook de workshops Photoshop Elements en Adobe Light Room. De data komen we in overleg overeen. Neem gerust contact met me op. Kijk voor de kosten van de workshops bij tarieven.

Veel enthousiaste deelnemers leerden mooie foto’s maken in mijn workshops

Neem contact op