• darkblurbg

Als gepassioneerd fotograaf heb ik al veel mensen voor mijn lens gehad. In de afgelopen zes jaar heb ik de trouwdag van tientallen bruidsparen vereeuwigd, vele gezellige studioreportages geschoten en indrukwekkende fotoshoots op locatie verzorgd.

Op een unieke manier leg ik het gevoel van een moment in beeld vast. Het geeft mij veel voldoening om waardevolle herinneringen voor mensen te maken.

Lees hieronder alles over mijn werkzaamheden en werkwijze.

Romantische trouwfotografie

Op één van de mooiste dagen in je leven wil je zorgeloos genieten en je niet druk maken over de fotografie. Het ophalen van de bruid, de ceremonie, de emotie en de eerste kus, ik leg alle belangrijke momenten van jullie dag haarscherp vast. Ook zoom ik in op alle mooie details, zoals het bruidsboeket en de trouwringen. Onopvallend begeef ik mij tussen jullie familie en vrienden en ‘vang’ met mijn camera de mooiste gebeurtenissen.

Voorafgaand aan de trouwdag nemen we in een persoonlijk gesprek stap voor stap jullie dag door. Samen bepreken we jullie persoonlijke wensen en ideeën. Ik denk graag met jullie mee en zal jullie wijzen op de vele mogelijkheden. Al heel wat bruidsparen heb ik enthousiast gemaakt met wat er allemaal kan. Qua locatie, kleur en belichting is er vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken.

Binnen één week na de trouwdag ontvangen jullie van mij een prachtig trouwboek, twee ouderboekjes en een USB-stick met alle foto’s van de dag in hoge resolutie. Jullie kunnen dus zelf heel makkelijk foto’s bijbestellen en uitdelen.

Graag maak ik ook foto’s op jullie bruiloftsfeest. Voor een scherpe meerprijs maak ik uitzinnig leuke foto’s van een bruisende feestavond.

Bij tarieven kunnen jullie lezen wat mijn waardevolle trouwfotoreportage kost.

Bekijk gerust een aantal trouwreportages in mijn portfolio

Professionele studioreportage

Voor een indrukwekkende fotoreportage met jouw familie of vrienden kun je bij mijn fotostudio in Zwolle (Marslanden) goed terecht. Ik ontvang jullie met koffie of thee en wat lekkers. Voor kinderen staat er altijd ranja of fris klaar. Terwijl we samen jouw fotoplannen bespreken, kunnen de kinderen even rustig rondkijken en wennen aan de ruimte. Natuurlijk denk ik actief mee over mogelijkheden om de mooiste kiekjes te krijgen. Pas als iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, beginnen we met de  fotoreportage.
Elke foto wordt uniek, omdat ik in mijn studio werk met achtergronden, licht en attributen.

Natuurlijk kun je ook alleen komen en een bijzondere reportage van jezelf laten maken. Gewoon lekker in je uppie.

De mogelijkheden in mijn professionele studio zijn:

  • Modelfotografie
  • Portretfotografie
  • Familie fotoshoot (stellen, kinderen en kleinkinderen)
  • Vriendinnen fotoshoot
  • Zwangerschapsfotografie
  • Babyfotoreportage

Momenteel is de vriendinnen shoot erg populair. Gezellig met je beste vriendinnen je vriendschap op beeld vastleggen.

Na een studioreportage selecteer ik de mooiste foto’s en verzend deze in een hoge resolutie via We-Transfer. Je ontvangt alle gemaakte foto’s en hoeft ze dus niet bij te bestellen.

Bij tarieven kun je lezen wat mijn fotoreportage kost.

Bekijk gerust een aantal voorbeelden van studioreportages in mijn portfolio.  

Onvergetelijke fotoshoot

Het ouderlijk huis, de club waar je met plezier heengaat, een prachtige plek in een bos of park. Graag vereeuwig ik jou op een plek die veel voor jou betekent. Op de locatie bekijk ik de mogelijkheden voor unieke, persoonlijke foto’s, waarbij ik mij laat uitdagen door de omgeving met haar vele details.

Een fotoshoot op locatie kan alleen, maar ook met alles en iedereen. Zo kun je ongedwongen met je partner, je kinderen en je familie op de foto, maar ook met je paard, team of gloednieuwe bedrijfsauto. De mogelijkheden bij locatiefotografie zijn eindeloos. Als ervaren buiten-de-deur-fotograaf, ken ik altijd wel een mooie plek die zou passen bij jouw wensen.

Regelmatig kom ik bij bedrijven fotograferen maar het meest populair zijn: 

  • Modelfotografie
  • Familie fotoshoot
  • en de Vriendinnen shoot

Alle foto’s worden nabewerkt en de mooiste foto’s krijg je in hoge resolutie via We-Transfer aangeleverd.
Je ontvangt alle gemaakte foto’s en hoeft ze dus niet bij te bestellen.

Bij tarieven kun je lezen wat mijn fotoshoot op locatie kost.

Bekijk gerust een aantal voorbeelden van fotoshoots op locatie in mijn portfolio

Exclusieve zakelijke fotografie 

Sinds kort richt ik mij ook op exclusieve zakelijke fotografie. Op unieke wijze belicht ik de mens(en) achter het bedrijf. Dit doe ik op een creatieve, bijna kunstzinnige manier en met een zeer persoonlijke touch. Bekijk gerust een aantal reportages in mijn portfolio.

​Fotografie workshops

Naast mijn eigen fotografie ,leer ik jou graag hoe je mooiere foto’s kunt maken met je eigen camera. Zo bied ik een basiscursus fotografie aan waarbij je met je digitale camera unieke foto’s leert maken.

In mijn workshops leer je alles over de belichting, diafragma, sluitertijd en compositie. Lees er meer over bij Fotografie workshops.

Met mijn fotografie in Zwolle en omgeving leg ik jouw herinneringen zo mooi mogelijk vast

Neem contact op